© vzw de Scriptomanen, 2007-2014 

Het Fortuin

van de

Bourbons

 

Wij organiseren voor u ook een moordweekend in  Het Monnikenhof van Vlierbeek (Geetbets).

VVrijblijvende offerte:

 info@moordspel.org

 

 

 

Op een ochtend, nog niet zo lang geleden, ontdekte een vroege bezoeker van de oude abdij van Orval een lijk in de ruïnes. Het hoofd van Paul Schoeman lag in een plas water en zijn nek werd ontsierd door een helrode striem...

Paul Schoeman was de producent van een serie semihistorische documentaires, Mysterieus België. Patrick Bernauw publiceerde drie historische faction thrillers over zijn werk, ook in een mix van feiten en fictie. Een van zijn boeken is Nostradamus in Orval, over de zogenaamde voorspellingen van Nostradamus die in feite een code bevatten om Het Fortuin van de Bourbons te vinden. Deze "oorlogskas" van Lodewijk XVI en Marie Antoinette verdween in de abdij van Orval gedurende de Franse Revolutie...

 

 

Het Fortuin van de Bourbons is gebaseerd op het boek Nostradamus in Orval van Patrick Bernauw. Het wordt voor u georganiseerd als moordspel over één dag (of zelfs één namiddag), of moordweekend - zowel voor kleine groepen (tot 10 personen) als voor grotere groepen. Het speelt zich af in de streek van Florenville en de abdij van Orval (België), en in de versterkte vestingstad Montmédy (Frankrijk). Het Fortuin van de Bourbons kan ook gespeeld worden als teambuilding moordspel of moorddiner in een locatie van uw keuze, op een namiddag of een avond. Met een beetje geluk kunt u auteur Patrick Bernauw strikken als spelleider.

Voor een organisatie als moordweekend (en voor kleine groepen tot 10 personen) werken wij bij voorkeur samen met Les Sources du Moulin, een charmant guesthouse in Villers-devant-Orval, gevestigd in een voormalige watermolen, gelegen aan een rustiek Ardens pleintje, met een tuin langs de beek en naast een authentiek château. In de molen, met een oorsprong uit 1572, vindt u een ambiance met een familiaal/herberg-karakter. U beschikt daar over 5 twee-persoonskamers met losse bedden (douche / toilet / wastafel). Voor meer bijzonderheden:

http://www.lessourcesdumoulin.be/

Deze 10 Missen Marple waren de eersten om de Mysteries van Montmédy en Orval te ontsluieren - november 2010, Les Sources du Moulin. Het winnende team:

Voertaal: Nederlands, Frans of Engels. Per team van 2, 3, 4 of 5 personen dient men over een wagen te beschikken.

Prijzen moordspel/moorddiner op een locatie van uw keuze: vanaf 750 euro + 6% BTW voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig), exclusief catering en vervoersonkosten.

Prijzen moordspel in Orval en Montmédy (1 dag): vanaf 800 euro + 6% BTW voor maximum 10 deelnemers (Nederlandstalig); 1000 euro + 6% BTW voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig).  

Prijzen moordweekend (of tweedaagse) in Orval en Montmédy, met verblijf in Orval en/of Florenville: vanaf 1000 euro + 6% BTW voor maximum 10 deelnemers (Nederlandstalig); 1500 euro + 6% BTW voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig). 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  

 

Het Fortuin

van de

Bourbons

 

Organiseer het zelf en speel het met een handig doe-het-zelf pakket, als moordspel of moorddiner, thuis of in een locatie van uw keuze.

Kostprijs:

Crimineel Dossier (Fotoboek/Spelboek)

10 euro per boek (met 1 boek voor iedere speler of ieder team)

of

30 euro (PDF)

+

30 euro (PDF)

voor het dossier met Verklaringen, Getuigenissen, Rapporten en... Oplossingen!

 

 

 

 

 

Als city game of moordweekend in Florenville, Orval, Avioth en Montmédy:

 

Met een draaiboek + oplossingen (voor de organisator), een werboek (per detective team van 2, 3, 4 of 5 spelers) en een fotoboek met het criminele dossier van Het Fortuin van de Bourbons (per speler).

Het draaiboek kost 10 euro (boek) of 30 euro (PDF, werkboek inbegrepen).  

Werkboek en fotoboek kosten 10 euro per exemplaar. 

Wenst u fotoboek en werkboek in PDF te ontvangen, dan betaalt u voor het fotoboek 30 euro en voor het werkboek 30 euro.

In deze prijzen zijn eventuele verzendingskosten en BTW inbegrepen.

Draaiboek, werkboek en fotoboeken kunnen besteld worden via de mail, waarlangs u ook geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.