Orage cvba/vzw de Scriptomanen, 2007-2014 

 

 

Contact

info@moordspel.org

 

 

www.teambuildings.eu

www.detectivespel.be

www.stadsspel.be

 

 

 
GPS-Moordspel/Moorddiner in Aalst, Affligem, Antwerpen, Brugge, Brussel, Diksmuide, Gent, Hasselt, Leuven, Luxemburg, Mechelen, Mons, Namen (Marche-les-Dames), Tongeren, Orval, Oostende, Vielsalm... 

of de stad van uw keuze!Lost u het op? De moord op maffiabaas don Cornetto Boonaparte? Het historische moordcomplot waarvan koning Albert I het slachtoffer werd in 1934 in Marche-les-Dames? Of onderneemt u samen met de Belgian Paranormal Investigators een authentiek paranormaal onderzoek en ontsluitert u zo allerlei mysteries? Dit zijn maar drie van de meest uiteenlopende concepten voor een GPS-moordspel.  

 

Met een GPS per team (of: per tafel in geval van een moorddiner) spoort u tips of tipgever(s) op, en met de verzamelde informatie maakt u de puzzel compleet... 

Natuurlijk komen er ook allerlei andere denk-, doe- en creatieve opdrachten aan te pas - dit alles in een ludieke sfeer.

  

 

 

Op basis van onze "gewone" moordspelen produceren wij voor u een GPS-MoordSpel op Maat waarin u een tipgever moet opsporen in de stad van uw keuze!

Kostprijs spel en organisatie:

vanaf 750  + 6% BTW (vervolgens is de kostprijs afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie, de gekozen formule, enz...).

Exclusief kostprijs catering, maar daar beslist u geheel zelf over: wij zoeken voor u een geschikt restaurant, en u doet vervolgens de reservatie.

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Onze GPS-Moordspelen

organiseren wij

in samenwerking met

www.gpsrent.be